Bouw fietsbrug onder de Wâldwei

Wie op dit moment achter Techum aan Zee de weilanden inbanjert, zal bij de Wâldwei volop activiteit waarnemen. Onder de nieuwe vaste brug over de Wirdumervaart werkt aannemer Knol aan een fietsbrug onder de Wâldwei door. Een precisieklus, want onder de brug is niet veel ruimte om met de flinke brugelementen te werken.

De fietsbrug is onderdeel van een nieuw recreatief fietspad dat het achterste deel van Techum moet gaan verbinden met de Loodyk in Wirdum. Naar verwachting wordt het werk aan de brug rond het eind van de bouwvak afgerond. De verbindende fietspaden worden later aangelegd.

Tijdelijke brug bij Techum aan Zee
 
Brugdelen staan klaar om gemonteerd te worden
 
Doorkijk onderdoorgang N31 vanaf Techumer zijde
 
Op deze palen worden de brugsecties geplaatst
 
Loodyk bij Wirdum, afslag naar het nieuwe fietspad
 
We naderen de fietsbrug vanaf Wirdum
 
Plaatsen van de laatste sectie aan de Wirdumer kant
 
Nog even en je kunt hier rechtdoor fietsen
 
Fietsend of varend onder de Wâldwei door
 

Nieuws over Bouw fietsbrug onder de Wâldwei:

Meer fotoalbums