Tijdelijke omleiding Van der Valk

Tijdelijke omleiding Van der Valk

🚧 Het volgende bericht wordt gedeeld namens Van der Valk Hotel Leeuwarden 🚧

"Vanaf maandag beginnen we bij het hotel met de laatste bestratingswerkzaamheden. Daarvoor zullen wij tijdelijk onze toegangsweg sluiten en een omleiding instellen zodat onze gasten via de achterzijde het terrein op en af kunnen. Tijdens deze werkzaamheden blijven de kantoren van Bolt en Alfa op de Lynbaan gewoon bereikbaar. Voor voetgangers zal het ook gewoon mogelijk blijven het rondje te lopen.

Door middel van borden wordt het verkeer omgeleid over de Nije Daam en gevraagd de snelheid te matigen. Omdat momenteel onze restaurants gesloten zijn is er weinig verkeer maar het is wellicht toch raadzaam dat buurtbewoners geattendeerd worden op deze tijdelijke situatie omdat er toch meer verkeer op de Nije Daam zal zijn dan met doorgaans gewend is.

De werkzaamheden duren van 8 tot uiterlijk 18 maart."

Enquête wijkvoorziening De Zuidlanden

Het wijkpanel onderzoekt de haalbaarheid van een eigen wijkcentrum.

Wijkkrant 29 (december 2020)

Lees hier de wijkkrant editie december 2020.

Meer nieuws