Enquête wijkvoorziening De Zuidlanden

Enquête wijkvoorziening De Zuidlanden

Beste wijkbewoner van De Zuidlanden en Goutum-Súd,

Als Wijkpanel van de Zuidlanden proberen we onze wijk op vele fronten te verbeteren. We zijn benieuwd naar wat u van de wijk vindt en hoe we samen met u de wijk (nog) aantrekkelijker en completer kunnen maken. We hebben daarom een enquête opgesteld om hier beter inzicht in te krijgen.

Het lijkt ons als Wijkpanel geweldig om een eigen wijkcentrum te hebben en elkaar daar te kunnen treffen. Als onderdeel van het Wijkpanel is een projectgroep bezig om de haalbaarheid van en de draagvlak voor een eigen wijkcentrum in kaart te brengen. In de enquête zijn daarom veel vragen voor dit onderzoek opgenomen.

Doet u mee met de enquête? U zou ons daarmee enorm helpen. De enquête kan en mag slechts één keer per huishouden ingevuld worden. Middels onderstaande link kunt u aan de enquête deelnemen.

https://www.survio.com/survey/d/S5T2C5H7A9L8C9E1B

Tijdelijke omleiding Van der Valk

Vanwege bestratingswerk wordt wordt een bericht gedeeld namens Van der Valk Hotel Leeuwarden.

Wijkkrant 29 (december 2020)

Lees hier de wijkkrant editie december 2020.

Meer nieuws