Sinterklaas bezoekt 23 november De Zuidlanden

Sinterklaas bezoekt 23 november De Zuidlanden

Zaterdag 23 november brengt Sinterklaas een bezoek aan De Zuidlanden. Dit mocht in onze kinderrijke wijk natuurlijk niet uitblijven en is hopelijk het begin van een mooie nieuwe traditie.

Sinterklaas en zijn pieten komen om 13:30 aan bij de kade aan De Bleek in Techum. Dit is aan het water van het grote grasveld bij It Tek.

Na aankomst vertrekt de Sint met zijn gezelschap in optocht naar Van der Valk Hotel Leeuwarden waar een heus Sinterklasfeest voor de kinderen zal zijn. Het feest begint om 14.30 uur en endigt omstreeks 15.30 uur. Wil je ook komen? Haal dan je toegangsbewijs op 20 of 21 november van 14.00 tot 16.00 bij Hotel van der Valk op. Wegens beperkte beschikbaarheid, kunnen wij plaats bieden aan één ouder of verzorger per gezin. Dus wees er op tijd bij, want op is ook echt op!

Sinterklaas en zijn pieten zijn al druk met de voorbereidingen. De intocht wordt medemogelijk gemaakt door Stichting Wijkpanel De Zuidlanden, onze Werkgroep Jeugd en Van der Valk Hotel Leeuwarden. We hopen op een mooie middag!

Foto's van Sinterklaasintocht in De Zuidlanden:

Meer nieuws over Sinterklaasintocht in De Zuidlanden:

Uitnodiging inspiratiedag De Hem

De gemeente Leeuwarden gaat graag op 14 december met u in gesprek over De Hem.

Fietspad Wiarda-De Klamp

In reactie op vragen uit de wijk kijkt de gemeente concreet hoe snel dit kan worden aangelegd.

Meer nieuws