IJsbaan De Zuidlanden klaar voor de winter

IJsbaan De Zuidlanden klaar voor de winter

Het is eind november en dus tijd om de ijsbaan in de wijk onder water te zetten. Er was de afgelopen weken al een laagje regenwater in de baan gekomen en vorige week hebben vrijwilligers van de Werkgroep IJsbaan de pomp weer aangezet.

Inmiddels heeft de pomp zijn werk gedaan. Mede dankzij de schapen die deze zomer het gras mooi kort hebben gehouden zijn bijna alle ingrediënten voor een mooie ijsvloer aanwezig. Nog een paar kleine klusjes en dan is het aan Koning Winter om het werk af te maken!

De eerste twee winters konden we op de ijsbaan schaatsen. Giet it dizze winter wer oan?

Doe je mee aan World Cleanup Day?

Vind je een schone wijk belangrijk? Op 19 september is het Wereld Schoonmaak Dag.

Theetuin Stadstuin Techum van start

Bij Stadstuin Techum wordt gewerkt aan een theetuin. Deze is geopend vanaf 4 juli.

Meer nieuws