Actie voor buurt-AED in Wiarda geslaagd

Actie voor buurt-AED in Wiarda geslaagd

Met dank aan 92 donateurs is de inzamelingsactie voor een AED in Wiarda geslaagd. Het benodigde bedrag van € 2.735 is daarmee gefinancierd en de AED is inmiddels binnen.

De AED wordt op dit moment gebruiksklaar gemaakt. Dankzij bijdragen van Makelaardij Hoekstra en Wijkpanel De Zuidlanden zal de AED worden geïnstalleerd bij één van de appartementengebouwen. De Werkgroep Wiarda zal hierover informeren via de Facebook-pagina Wonen in Wiarda.

Er zijn op dit moment 35 geregistreerde burgerhulpverleners in de wijk. Zodra er een melding binnenkomt bij 112 ontvangen zij een berichtje met het adres, de dichtstbijzijnde AED en de eventuele code om deze te openen. Dit geldt ook voor de AED in Techum. Beschik jij ook over een reanimatie en AED certificaat dan kun je je opgeven via www.hartslagnu.nl. Binnenkort volgt er ook meer info over een bijeenkomst over reanimeren en AED.

Open Podium stadsverwarming De Zuidlanden

Woensdag 29 januari (morgenavond) is er een vergadering van de gemeenteraad met als thema de stadsverwarming in De Zuidlanden (buurten Techum...

Afgelasting wijkbijeenkomst 15 januari a.s.

Toelichting wijkbijeenkomst en meer informatie over de activiteiten van het wijkpanel.

Meer nieuws