Uitnodiging inloopbijeenkomst Noorderbreedte

Uitnodiging inloopbijeenkomst Noorderbreedte

Zorggroep Noorderbreedte is van plan om in Goutum-Súd een nieuwe zorglocatie te bouwen. Het nieuwbouwplan omvat de bouw van 96 woon-/slaapstudio’s voor ouderen met dementie. De locatie is het perceel aan de Hoyteslân en de Súdertrimdielsdyk, tussen de bestaande bebouwing van de buurten Goutum-Súd en Techum. Voor de realisatie wordt binnenkort een bouwaanvraag ingediend.

Noorderbreedte nodigt bewoners uit de buurt uit om zich te laten informeren over hoe de nieuwbouw van de nieuwe zorglocatie eruit gaat zien. De inloopbijeenkomst is op maandagavond 1 juli 2019 in de Eco Iglo. Tussen 19.00 en 20.45 uur kunt u binnenlopen en bij verschillende tafels informatie krijgen en uw vragen stellen.

Het doel van deze avond is om bewoners inzicht te geven in de visie op zorg en hoe dit vertaald is naar een ontwerp dat integraal past in het project De Zuidlanden (tafels Noorderbreedte en Quadrant architecten). Daarnaast wil Noorderbreedte graag met u verkennen hoe we elkaar als toekomstige buurtbewoners kunnen helpen en versterken (tafels Mienskip en vrijwilligerswerk). Ook is de gemeente Leeuwarden aanwezig om vragen te beantwoorden over de infrastructuur en stedenbouwkundige aspecten.

Koffie en thee staan voor u klaar. Namens Noorderbreedte graag tot ziens!

In februari vertelde de regiomanager van Noorderbreedte in een interview met Omrop Fryslân al iets over de plannen.

Inrichting Wiarda fase 1, 2 en 3

De gemeente werkt nog druk aan de plannen voor het woonrijp maken van Wiarda.

Uitnodiging informatieavond IKC De Sprong

IKC De Sprong nodigt u uit voor een avond over het nieuwe gebouw.

Meer nieuws