Voorjaarsmarkt zaterdag 18 mei

Voorjaarsmarkt zaterdag 18 mei

De nieuwbouw van het IKC de Sprong/Sinne is in volle gang! Bij zo’n mooi gebouw hoort natuurlijk ook een prachtig, natuurlijk speelterrein, waar kinderen uit de wijk en van het kindcentrum kunnen ontdekken, spelen en leren.

Op zaterdag 18 mei organiseren Sinne en de Sprong gezamenlijk een voorjaarsmarkt. De opbrengst van deze markt op het huidige schoolplein van de Sprong komt geheel ten goede aan de invulling van het nieuwe plein. Er is gelegenheid om te eten en te drinken en even gezellig te praten met wijkgenoten. Er zijn activiteiten als: schminken, nagels lakken, draaiend rad, spijkerbroek hangen en een spelletjescircuit voor de kinderen. Tevens kunt u er ook leuke plantjes, bloemen, boeken en zelfgemaakte dingen kopen, waar u de tuin of het huis helemaal mee kunt opleuken.

De initiatiefnemers hopen op uw komst, zodat er samen een leuk bedrag kan worden ingezameld voor een prachtig speelterrein in de wijk!

Plaats: het schoolplein van de Sprong in Techum
Tijd: Zaterdag 18 mei van 10-14 uur

Update woonrijp maken in De Zuidlanden

De gemeente heeft het ontwerp voor de inrichting van Wiarda fase 1 gepubliceerd.

Gebruik van de Eco-Iglo voor wijkactiviteiten

Afspraken met de gemeente bieden ruimte voor meer activiteiten van en voor de wijk.

Meer nieuws