Ook Wiarda heeft nu een minibieb

Ook Wiarda heeft nu een minibieb

Heb je de minibieb al gezien die in Wiarda is geplaatst? Bij deze bieb kan iedereen in de buurt gratis boeken delen en ruilen. Voel je vrij om mee te doen en ruil boeken, leen ze of voeg een paar boeken uit jouw boekenkast toe! Zo kan iedereen van elkaars boeken genieten.

De minibieb is overgewaaid uit Amerika. Daar heten ze free little library. Ook in ons land is de minibieb in opkomst. De bieb in Wiarda is de tweede in De Zuidlanden. De eerste werd vorig jaar geplaatst in Techum.

Wiardaan Marsha de Vries was als lid van het wijkpanel bij beide biebs betrokken: "Het idee is door meerdere bewoners aangedragen. Voordat de bieb in Techum geplaatst werd waren we wel bang dat het kastje vernield of leeggehaald zou worden. Dat blijkt erg mee te vallen. De reacties zijn heel positief. We hopen dat ook de minibieb in Wiarda veel leesplezier oplevert. En natuurlijk dat we er met zijn allen goed op zullen passen."

Open Podium stadsverwarming De Zuidlanden

Woensdag 29 januari (morgenavond) is er een vergadering van de gemeenteraad met als thema de stadsverwarming in De Zuidlanden (buurten Techum...

Afgelasting wijkbijeenkomst 15 januari a.s.

Toelichting wijkbijeenkomst en meer informatie over de activiteiten van het wijkpanel.

Meer nieuws