Weekendstremmingen aquaduct Drachtsterweg

Weekendstremmingen aquaduct Drachtsterweg

Bij de asfaltering van het M.C. Escheraquaduct in de Drachtsterweg is iets niet helemaal goed gegaan. Daardoor kan de aannemer de levensduur niet garanderen. Besloten is om het asfalt opnieuw aan te brengen. Dit is een ingrijpende klus. Daarom zijn er twee weekendafsluitingen van het aquaduct gepland.

In het weekend van vrijdag 5 april van 18.00 uur tot maandag 8 april 05.00 uur is het aquaduct de stad uit afgesloten. Het weekend erna, van vrijdag 12 april 18.00 uur tot maandag 15 april 05.00 uur, is het aquaduct de stad in afgesloten. Het fietspad blijft gewoon te gebruiken.

De afsluitingen worden ook met borden bij de Drachtsterweg aangekondigd.

"In welke wijk we wonen, dat bepalen we vooral zelf"

Anna van Lang stelt zich voor als de nieuwe voorzitter van Wijkpanel De Zuidlanden.

Pasen 2019

Het Paasweekend komt er alweer aan, en de paashaas komt ook dit jaar weer naar de Zuidlanden!

Meer nieuws