Swalkerstocht door de Hounspolder

Swalkerstocht door de Hounspolder

Vlakbij Goutum en Wiarda ligt de Hounspolder, een waar natuurparadijsje. In mei staat de polder vol in bloei en hebben de weidevogels jongen. Ga je mee op ontdekking met de vogelwacht van Goutum? Diegene die in april ook mee op excursie zijn geweest kunnen verkennen wat er allemaal veranderd is.

Tijdens de excursie op zaterdag 18 mei kunnen kinderen (onder begeleiding van een vogelwachter en IVN jeugdbegeleiders) in volle vrijheid een tocht door het “fjild” maken, waarin van alles te zien en te beleven is.

Meer over deze activiteit en hoe je je kunt aanmelden lees je op de website van IVN.

Uitnodiging inloopbijeenkomst Noorderbreedte

De zorggroep informeert bewoners uit de buurt op 1 juli over hun plannen in Goutum-Súd.

Werkgroep Wiarda gaat voor BuurtAED

Help je mee om er voor te zorgen dat er een buurt-AED in Wiarda kan komen?

Meer nieuws