Swalkerstocht door de Hounspolder

Swalkerstocht door de Hounspolder

Vlakbij Goutum en Wiarda ligt de Hounspolder, een waar natuurparadijsje. In mei staat de polder vol in bloei en hebben de weidevogels jongen. Ga je mee op ontdekking met de vogelwacht van Goutum? Diegene die in april ook mee op excursie zijn geweest kunnen verkennen wat er allemaal veranderd is.

Tijdens de excursie op zaterdag 18 mei kunnen kinderen (onder begeleiding van een vogelwachter en IVN jeugdbegeleiders) in volle vrijheid een tocht door het “fjild” maken, waarin van alles te zien en te beleven is.

Meer over deze activiteit en hoe je je kunt aanmelden lees je op de website van IVN.

"In welke wijk we wonen, dat bepalen we vooral zelf"

Anna van Lang stelt zich voor als de nieuwe voorzitter van Wijkpanel De Zuidlanden.

Pasen 2019

Het Paasweekend komt er alweer aan, en de paashaas komt ook dit jaar weer naar de Zuidlanden!

Meer nieuws