Mooi idee voor de wijk gezocht

Mooi idee voor de wijk gezocht

In het Vrijbaan-project Drachtsterweg zijn de afgelopen jaren onder andere meerdere fietstunnels onder het Drachtsterplein en een aquaduct onder het Van Harinxmakanaal gebouwd. Ter hoogte van Wiarda is een onderdoorgang voor fietsers en sloepen gekomen. Vorige maand was er een feestelijke afsluiting van de klankbordgroep van het project, waarbinnen de gemeente en de provincie met de omgeving hebben gecommuniceerd.

Cheque Wijkpanel De ZuidlandenVan de provincie hebben we hier een mooie cheque in ontvangst mogen nemen die we binnen de wijk kunnen besteden. Hier zijn we dan ook erg blij mee.

Om dit bedrag een mooie bestemming te geven hebben we jouw hulp nodig. Heb je een top idee voor de wijk en wil je dit graag uitvoeren? Nu is je kans! Dien voor 15 april je idee in via info@wijkpaneldezuidlanden.nl. Met z'n allen maken we de wijk mooier.

Werkzaamheden glijbaan natuurspeelplaats

De gemeente herstelt binnenkort het zandbed van de glijbaan in de Klimop.

Afgelasting wijkbijeenkomst 15 januari a.s.

Toelichting wijkbijeenkomst en meer informatie over de activiteiten van het wijkpanel.

Meer nieuws