Klus mee voor de wijk tijdens NL Doet

Klus mee voor de wijk tijdens NL Doet

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart doet IJsbaan De Zuidlanden weer mee aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie georganiseerd door het Oranje Fonds. Bij NLdoet steken vrijwilligers overal bij sociale initiatieven door het hele land hun handen uit de mouwen.

Het afgelopen jaren hebben we tijdens NLdoet hard gewerkt aan het hokje bij de ijsbaan in Techum. De buitenkant is met hulp van veel wijkbewoners betimmerd, het dak heeft nieuwe dakbedekking en binnenin zijn binnenmuren geplaatst. Nu moeten die nieuwe binnenmuren bekleed worden, moet er geverfd worden en moeten we het terrein klaar maken voor de komst van een kudde schapen. Daar willen we tijdens NLdoet mee aan de slag! Doe je mee?

Ben jij handig met hout, gereedschap of kwasten en rollers? Wil jij je op vrijdag 15 en/of zaterdag 16 maart een paar uur nuttig maken voor de wijk? Meld je dan aan als vrijwilliger! ijsbaan@wijkpaneldezuidlanden.nl

Vervolg raadsbehandeling Unia

Met een open podium gaat de gemeenteraad op 29 mei verder met de behandeling van het gewijzigde plan.

Eerste buurtborden geplaatst in De Zuidlanden

De toegangswegen van Techum en Wiarda worden gemarkeerd met buurtnaamborden.

Meer nieuws