Wijkprogramma De Zuidlanden 2019

Wijkprogramma De Zuidlanden 2019

Binnenkort valt bij alle huishoudens in Techum en Wiarda weer het jaarlijkse wijkprogramma van de Gemeente Leeuwarden op de mat. Of misschien heeft u deze al ontvangen. In het wijkprogramma leest u meer over plannen en projecten die de gemeente dit jaar in De Zuidlanden zal uitvoeren.

Ook de ambities van het wijkpanel zijn terug te vinden: samen met de bewoners van De Zuidlanden hopen we ons in te blijven zetten voor een mooie wijk en leuke activiteiten. Bij plannen van de gemeente, voor het afmaken van de bestaande buurtschappen en voor nieuwe ontwikkelingen zoals Unia, houden we een vinger aan de pols.

Download het wijkprogramma

Wijkpanel zoekt nieuwe leden

Om wijkbewoners en initiatieven in de wijk zo goed mogelijk te kunnen vertegenwoordigen en ondersteunen zoeken we versterking van nieuwe panelleden uit Techum, Wiarda en De Klamp. Ook de diverse werkgroepen, activiteiten en bewonersinitiatieven in onze wijk zijn afhankelijk van de inzet van vrijwilligers.

Wilt u uw steentje bijdragen als lid van het wijkpanel of één van onze werkgroepen, of door te helpen in de organisatie van een wijkactiviteit, neem dan contact met ons op.

Werkzaamheden glijbaan natuurspeelplaats

De gemeente herstelt binnenkort het zandbed van de glijbaan in de Klimop.

Afgelasting wijkbijeenkomst 15 januari a.s.

Toelichting wijkbijeenkomst en meer informatie over de activiteiten van het wijkpanel.

Meer nieuws