Opvolgers gezocht voor paasfeest in Techum

Opvolgers gezocht voor paasfeest in Techum

De afgelopen jaren hebben wij (werkgroep pasen) met veel plezier een paasochtend georganiseerd voor alle kinderen in de wijk. We hebben genoten van de enorme opkomst en de vele blije gezichten jong & oud.

Inmiddels willen we het stokje graag overdragen. We hopen dat een groepje enthousiaste buurtbewoners deze traditie wil voortzetten. Het kost een paar uurtjes vrije tijd, maar levert ook heel veel energie op 😊!

Eventueel is een draaiboekje met tips en contactgegevens beschikbaar.

Wil je je aanmelden stuur dan een mailtje naar info@wijkpaneldezuidlanden.nl.


Het wijkpanel bedankt Arnold & Anja voor hun inzet en enthousiasme de afgelopen jaren rond het paasfeest dat zij samen met andere vrijwilligers in Techum mogelijk hebben gemaakt. We hopen met hen dat deze mooie traditie kan worden voortgezet!

 

Foto's: Darkster Fotografie

Update woonrijp maken in De Zuidlanden

De gemeente heeft het ontwerp voor de inrichting van Wiarda fase 1 gepubliceerd.

Gebruik van de Eco-Iglo voor wijkactiviteiten

Afspraken met de gemeente bieden ruimte voor meer activiteiten van en voor de wijk.

Meer nieuws