Kerstmarkt De Zuidlanden

Kerstmarkt De Zuidlanden

De feestmaand komt er weer aan en voor je het weet is het alweer kerst. Hoe leuk is het om een kerstmarkt te hebben in onze eigen wijk. Dit jaar wordt er een kerstmarkt georganiseerd op Vrijdag 14 December van 17:00 tot 21:00 uur op het schoolplein van Obs de Pionier.

Voor ondernemers een mooie gelegenheid om jezelf of jouw bedrijf te presenteren in de wijk.  Wil je kleding, home en living accessoires, kerstwerkjes, taarten of andere artikelen verkopen dat kan! Hiervoor kun je een kraam huren. Neem contact op met ons via kerstmarkt@wijkpaneldezuidlanden.nl. Dit kan tot 1 december. 

Ook wordt er tijdens de kerstmarkt activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Wij hopen dat net als bij de vorige markten veel inwoners, jong en oud, elkaar zullen treffen.

Voor nadere informatie houd de Facebook-pagina in de gaten.

Gemeenteraad aan zet bij plannen Unia

Gesprekken met gemeente over het toekomstige buurtschap leiden niet tot verbeteringen.

Wijkprogramma De Zuidlanden 2019

In het jaarlijkse wijkprogramma van de gemeente staat informatie over plannen en ontwikkelingen in De Zuidlanden.

Meer nieuws