Kerstmarkt De Zuidlanden

Kerstmarkt De Zuidlanden

De feestmaand komt er weer aan en voor je het weet is het alweer kerst. Hoe leuk is het om een kerstmarkt te hebben in onze eigen wijk. Dit jaar wordt er een kerstmarkt georganiseerd op Vrijdag 14 December van 17:00 tot 21:00 uur op het schoolplein van Obs de Pionier.

Voor ondernemers een mooie gelegenheid om jezelf of jouw bedrijf te presenteren in de wijk.  Wil je kleding, home en living accessoires, kerstwerkjes, taarten of andere artikelen verkopen dat kan! Hiervoor kun je een kraam huren. Neem contact op met ons via kerstmarkt@wijkpaneldezuidlanden.nl. Dit kan tot 1 december. 

Ook wordt er tijdens de kerstmarkt activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Wij hopen dat net als bij de vorige markten veel inwoners, jong en oud, elkaar zullen treffen.

Voor nadere informatie houd de Facebook-pagina in de gaten.

Wijkfeest De zuidlanden - The movies 2019

Het aftellen tot het wijkfeest kan beginnen, maar er is nog wel wat hulp nodig!

Update woonrijp maken in De Zuidlanden

De gemeente heeft het ontwerp voor de inrichting van Wiarda fase 1 gepubliceerd.

Meer nieuws