Kerstmarkt De Zuidlanden

Kerstmarkt De Zuidlanden

De feestmaand komt er weer aan en voor je het weet is het alweer kerst. Hoe leuk is het om een kerstmarkt te hebben in onze eigen wijk. Dit jaar wordt er een kerstmarkt georganiseerd op Vrijdag 14 December van 17:00 tot 21:00 uur op het schoolplein van Obs de Pionier.

Voor ondernemers een mooie gelegenheid om jezelf of jouw bedrijf te presenteren in de wijk.  Wil je kleding, home en living accessoires, kerstwerkjes, taarten of andere artikelen verkopen dat kan! Hiervoor kun je een kraam huren. Neem contact op met ons via kerstmarkt@wijkpaneldezuidlanden.nl. Dit kan tot 1 december. 

Ook wordt er tijdens de kerstmarkt activiteiten voor de kinderen georganiseerd.

Wij hopen dat net als bij de vorige markten veel inwoners, jong en oud, elkaar zullen treffen.

Voor nadere informatie houd de Facebook-pagina in de gaten.

Wijkkrant 24 (december 2018)

Lees hier de wijkkrant editie december 2018.

Wijkpanel: Los problemen huisvesting samen op

De huisvesting van de scholen en kinderopvang leeft in de wijk, bleek ook op de wijkconferentie.

Meer nieuws