Kennismaking wijkpanel met nieuwe wijkwethouder

Kennismaking wijkpanel met nieuwe wijkwethouder

Herwil van Gelder is met ingang van de nieuwe collegeperiode de nieuwe wijkwethouder voor De Zuidlanden. Bewoners die in het wijkpanel zitten hadden 5 juni een kennismaking met dhr. Van Gelder. Wat was op deze zonnige dinsdagavond een mooiere manier om hem Techum en Wiarda te laten zien dan vanaf het water?

Leden van het wijkpanel hebben de nieuwe wijkwethouder en wijkmanager Anja Reus bijgepraat over zaken die spelen in De Zuidlanden. Vele onderwerpen kwamen voorbij, zoals verkeer, ligplaatsen in Techum en Wiarda, de toekomst van de buurtschappen binnen De Zuidlanden en de samenwerking en communicatie tussen de gemeente en bewoners.

De wijkwethouder speelt een belangrijke rol in de relatie tussen politiek en bewoners en is het eerste aanspreekpunt in het college van burgemeester en wethouders. Het wijkpanel hoopt dat dhr. Van Gelder zich binnen het college zal inzetten voor de zaken die het wijkpanel heeft aangekaart en kijkt uit naar een prettig contact met de wijkwethouder.

Gerelateerde foto's

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws