Ontwikkelingen bij Stadstuin Techum

Ontwikkelingen bij Stadstuin Techum

Na zijn eerste jaar als de nieuwe beheerder van Stadstuin Techum pakt Raoul van Klaveren het dit seizoen wat grondiger aan. Een groter gedeelte van het terrein wordt gebruikt. Sinds kort heeft de tuin niet alleen praktische ondersteuning van de stadstuin in Snakkerburen, maar ook van het dienstencentrum Oud-Oost en cursisten van Nordwin.

Mede door deze ondersteuning en financiële bijdragen van Wijkpanel De Zuidlanden en By It Alddjip kan Raoul een langgekoesterde wens in vervulling laten gaan: een pad over de tuin. De tuin en de kas zijn daardoor straks het hele seizoen zonder laarzen bereikbaar.

Naast de verkoop van plaatselijk verbouwde groente wil Raoul met de stadstuin een rol blijven spelen bij activiteiten voor de wijk. Ook zijn er nog meer ideeën voor verbeteringen om de tuin naar een hoger plan te tillen. We wensen hem daar veel succes mee!

De Zuidlander augustus 2021

Lees hier de wijkkrant editie augustus 2021.

EnquĂȘte wijkvoorziening De Zuidlanden

Het wijkpanel onderzoekt de haalbaarheid van een eigen wijkcentrum.

Meer nieuws