Opruimmiddag in De Zuidlanden

Opruimmiddag in De Zuidlanden

Na de geslaagde middag vorig jaar hopen we ook dit voorjaar met zo veel mogelijk vrijwilligers de wijk een stukje mooier en schoner te maken. Help jij een handje mee op zaterdag 22 april?

Eind maart hebben de basisscholen weer flink wat afval verzameld tijdens de Himmelwike. Toch ligt er in De Zuidlanden, vooral in de bermen en sloten, nog flink wat (bouw)afval. Vanwege de enthousiaste reacties op een oproep op Facebook organiseren we daarom ook dit jaar een opruimmiddag.

We verzamelen zaterdag 22 april om 13.00 bij de Eco Iglo. Van hieruit trekken we in groepjes de wijk in. De Gemeente Leeuwarden zorgt voor materialen (zakken, grijpers en dreghaken). Om 15.30 sluiten we de middag af en is er met een kop koffie met iets lekkers (aangeboden door Projectbureau De Zuidlanden) de mogelijkheid om nog even na te praten.

Vorig jaar is vooral de noordkant van Techum opgeruimd. We hopen op een mooie opkomst zodat we in een zo groot mogelijk deel van De Zuidlanden (inclusief Goutum-Súd) aan de slag kunnen.

Wil je 22 april meedoen? Aanmelden is niet noodzakelijk, maar als je via Facebook of e-mail laat weten dat je komt dan kunnen we voor voldoende materialen zorgen.

Meer nieuws over Opruimmiddag in De Zuidlanden:

EnquĂȘte wijkvoorziening De Zuidlanden

Het wijkpanel onderzoekt de haalbaarheid van een eigen wijkcentrum.

Wijkkrant 29 (december 2020)

Lees hier de wijkkrant editie december 2020.

Meer nieuws