Wijkprogramma De Zuidlanden 2017

Wijkprogramma De Zuidlanden 2017

Kort geleden is bij alle huishoudens in Techum en Wiarda weer het jaarlijkse wijkprogramma van de Gemeente Leeuwarden op de mat gevallen. Hierin leest u meer over plannen en projecten die de gemeente dit jaar in De Zuidlanden zal uitvoeren.

Ook de ambities van het wijkpanel zijn terug te vinden: samen met de bewoners van De Zuidlanden hopen we ons in te blijven zetten voor een mooie wijk en leuke activiteiten. Wilt u uw steentje bijdragen als lid van het wijkpanel of één van onze werkgroepen of door te helpen in de organisatie van een wijkactiviteit, neem dan contact met ons op.

Download het wijkprogramma

EnquĂȘte wijkvoorziening De Zuidlanden

Het wijkpanel onderzoekt de haalbaarheid van een eigen wijkcentrum.

Wijkkrant 29 (december 2020)

Lees hier de wijkkrant editie december 2020.

Meer nieuws