Aan de slag bij de ijsbaan tijdens NL Doet

Aan de slag bij de ijsbaan tijdens NL Doet

Op 10 en 11 maart doet de ijsbaan in De Zuidlanden mee aan NL Doet, de grootste vrijwilligersactie georganiseerd door het Oranje Fonds. Bij NL Doet steken vrijwilligers overal bij sociale initiatieven door het hele land hun handen uit de mouwen.

NL Doet: brengt ons bij elkaarDe nieuwe natuurijsbaan in Techum wordt grotendeels ontwikkeld dankzij vrijwilligers. Tijdens NL Doet zullen we flinke stappen maken met de afwerking van het gebouwtje bij de ijsbaan. We beginnen aan de bekleding van de buitenkant en ook voor binnen zijn er verschillende klussen te doen.

Ben jij handig met hout, gereedschap of kwasten en rollers? Wil jij je op vrijdag 10 en/of zaterdag 11 maart tenminste één dagdeel nuttig maken voor de wijk? Meld je dan aan als vrijwilliger via het onderstaand formulier:

Foto's van NL Doet IJsbaan De Zuidlanden:

Update woonrijp maken in De Zuidlanden

De gemeente heeft het ontwerp voor de inrichting van Wiarda fase 1 gepubliceerd.

Gebruik van de Eco-Iglo voor wijkactiviteiten

Afspraken met de gemeente bieden ruimte voor meer activiteiten van en voor de wijk.

Meer nieuws