Aan de slag bij de ijsbaan tijdens NL Doet

Aan de slag bij de ijsbaan tijdens NL Doet

Op 10 en 11 maart doet de ijsbaan in De Zuidlanden mee aan NL Doet, de grootste vrijwilligersactie georganiseerd door het Oranje Fonds. Bij NL Doet steken vrijwilligers overal bij sociale initiatieven door het hele land hun handen uit de mouwen.

NL Doet: brengt ons bij elkaarDe nieuwe natuurijsbaan in Techum wordt grotendeels ontwikkeld dankzij vrijwilligers. Tijdens NL Doet zullen we flinke stappen maken met de afwerking van het gebouwtje bij de ijsbaan. We beginnen aan de bekleding van de buitenkant en ook voor binnen zijn er verschillende klussen te doen.

Ben jij handig met hout, gereedschap of kwasten en rollers? Wil jij je op vrijdag 10 en/of zaterdag 11 maart tenminste één dagdeel nuttig maken voor de wijk? Meld je dan aan als vrijwilliger via het onderstaand formulier:

Foto's van NL Doet IJsbaan De Zuidlanden:

EnquĂȘte wijkvoorziening De Zuidlanden

Het wijkpanel onderzoekt de haalbaarheid van een eigen wijkcentrum.

Wijkkrant 29 (december 2020)

Lees hier de wijkkrant editie december 2020.

Meer nieuws