Wijkprogramma De Zuidlanden 2016

Wijkprogramma De Zuidlanden 2016

Kort geleden is bij alle huishoudens in Techum weer het jaarlijkse wijkprogramma van de Gemeente Leeuwarden op de mat gevallen. Hierin leest u meer over plannen en projecten die de gemeente dit jaar in De Zuidlanden zal uitvoeren.

Ook de ambities van het wijkpanel zijn terug te vinden: samen met de bewoners van De Zuidlanden hopen we ons in te blijven zetten voor een mooie wijk en leuke activiteiten. Wilt u uw steentje bijdragen als lid van het wijkpanel of één van onze werkgroepen of door te helpen in de organisatie van een wijkactiviteit, neem dan contact met ons op.

Download het wijkprogramma

Correctie: WhatsApp-nummer Gemeente Leeuwarden

Sinds vorig jaar is het mogelijk om meldingen over de openbare ruimte via WhatsApp door te geven aan de gemeente. Helaas is in het wijkprogramma niet het juiste nummer opgenomen. Het juiste WhatsApp-nummer van de gemeente voor meldingen over de openbare ruimte is 06 - 4336 5558. Voor klachten en vragen voor de gemeente kunt u uiteraard ook altijd bellen met 14 058.

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws