Nieuwe doeltjes in de natuurspeelplaats

Nieuwe doeltjes in de natuurspeelplaats

Het zal jullie ongetwijfeld niet ontgaan zijn... Er zijn nieuwe doeltjes geplaatst in De Klimop. Een stuk steviger dan de vorige. De wilgentenen goaltjes waren erg mooi, maar bleken minder goed bestand tegen harde schoten en vernielingen. De oude goals stonden er lange tijd gehavend bij, tot teleurstelling van het voetbaltalent in onze wijk.

Dankzij de voetballende jongeren en hun geduld staan de nieuwe doeltjes er eindelijk. Want als zij het niet hadden aangekaart, stonden ze er nu waarschijnlijk nog steeds niet. Namens het Wijkpanel, veel voetbalplezier!

Nieuwe doeltjes in de natuurspeelplaats De Klimop

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws