Sponsoren gezocht voor ijsbaan De Zuidlanden

Sponsoren gezocht voor ijsbaan De Zuidlanden

In 2016 moet in De Zuidlanden een definitieve natuurijsbaan worden aangelegd. Compleet met basisvoorzieningen zoals professionele verlichting. Een groot deel van het benodigde budget is veiliggesteld dankzij fondsen en supporters uit de wijk. Maar we zijn er nog niet!

Om het plan definitief door te kunnen laten gaan is nog een bedrag nodig. Hiervoor zijn de ogen gericht op bedrijven en ondernemers uit De Zuidlanden, Leeuwarden en omgeving. Door virtuele meters te sponsoren maken zij de inrichting van de nieuwe ijsbaan mogelijk.

Doet jouw bedrijf ook mee aan de 200 van Techum?

Meer informatie en aanmelden

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws