Loop op 5 juni mee in de Techumer IJsloop!

Loop op 5 juni mee in de Techumer IJsloop!

Helaas hebben we de afgelopen winter niet kunnen schaatsen op de ijsbaan in onze wijk. De ijsbaanwerkgroep organiseert daarom een alternatieve sportieve activiteit: de eerste IJsloop Techum op vrijdag 5 juni.

Voor de jongste wijkbewoners is er een speciale kidsrun van 1 km. Daarnaast is er door Techum een stratenparcours uitgezet van 2,5 km. De liefhebbers kunnen deze ronde ook 2x lopen. De IJsloop wordt georganiseerd voor bewoners uit De Zuidlanden en deelname is gratis.

De start van de kidsrun (1km) is om 18:00 uur.
De 2,5 en 5 kilometer gaan om 18:30 van start.

Start en finish zijn tegenover de school. We hopen op een gezellige activiteit voor jong en oud en een mooi aantal deelnemers. Deze activiteit is gelijk een dank aan de supporters van de ijsbaan. Wie weet is de ijsloop een leuke variatie op je vaste hardloopronde, een warm-up voor Loop Leeuwarden of gewoon een mooie sportieve prestatie. De organisatie zorgt voor startnummers en tijdwaarneming.

Met dank aan snackbar By It Alddjip is er voor de deelnemers na afloop van de ijsloop een gratis ijsje.

Loop je niet mee dan ben je uiteraard van harte welkom om de deelnemers te komen aanmoedigen. Wil je als vrijwilliger helpen bij de organisatie, stuur dan een mailtje naar ijsbaan@wijkpaneldezuidlanden.nl.

Je kunt je inschrijven via het formulier onderaan deze pagina.

Inrichting Wiarda fase 1, 2 en 3

De gemeente werkt nog druk aan de plannen voor het woonrijp maken van Wiarda.

Uitnodiging informatieavond IKC De Sprong

IKC De Sprong nodigt u uit voor een avond over het nieuwe gebouw.

Meer nieuws