Koningsmarkt in De Zuidlanden

Koningsmarkt in De Zuidlanden

Tijdens Koningsdag mag iedereen op straat zijn spulletjes te koop aan te bieden. Hiervoor kun je natuurlijk meedoen aan de vrijmarkt in de binnenstad. Vorig jaar was er voor het eerst ook een gezellige vrijmarkt in De Zuidlanden. Hoe leuk zou het zijn om Koningsdag ook dit jaar in onze eigen wijk te vieren?

Kom daarom 27 april ook met je kleedje naar de Bleek in Techum om je koopwaar aan te bieden, of kom gezellig langs om koopjes te scoren. Een markt waar gezelligheid hoog in het oranjevaandel staat, voor jong en oud!

Aanvang: Maandag 27 april vanaf 10:00 uur
Plaats: Op en rond de Bleek in Techum (bij het speeltuintje)

De Koningsmarkt in De Zuidlanden is een markt gemaakt door de wijkbewoners zelf! Op deze oproep na is er geen organisatie rondom deze activiteit. Eenieder is dan ook zelf verantwoordelijk voor zijn spullen en het opruimen na afloop.

Update woonrijp maken in De Zuidlanden

De gemeente heeft het ontwerp voor de inrichting van Wiarda fase 1 gepubliceerd.

Gebruik van de Eco-Iglo voor wijkactiviteiten

Afspraken met de gemeente bieden ruimte voor meer activiteiten van en voor de wijk.

Meer nieuws