Woningbouw Molkenkelder in voorbereiding

Woningbouw Molkenkelder in voorbereiding

Projectbureau De Zuidlanden meldt dat op maandag 25 augustus de voorbereidende werkzaamheden starten voor woningbouw aan de oostzijde van de Molkenkelder. Dit nieuwe gedeelte van Techum zal langs de terp en vlakbij de nog te bouwen supermarkt komen te liggen. Tussen de Eco-Iglo en de brede school zullen uiteindelijk ongeveer 50 woningen worden gebouwd.

De eerste fase is een project van 17 huurwoningen, dat wordt ontwikkeld door VolkerWessels en gebouwd door aannemer Rottinghuis. De verwachting is dat deze woningen al eind oktober kunnen worden opgeleverd, dankzij het bouwconcept MorgenWonen.

Meer informatie is te verkrijgen bij het projectbureau.

Evenemententerrein wijkfeest

In verband met de woningbouw aan de Molkenkelder zal het traditionele wijkfeest van De Zuidlanden in oktober dit jaar plaatsvinden op het opslagterrein. Deze locatie ligt aan de overkant van de Molkenkelder, tegenover de snackbar.

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws