Regenbogen geven grijze dagen kleur

Regenbogen geven grijze dagen kleur

De zomer van 2014 is er één van twee gezichten. Het heerlijke warme zomerweer heeft de laatste weken plaatsgemaakt voor frisse temperaturen, veel wind en vooral heel veel regen. In De Zuidlanden is het hoofdzakelijk grijs. Een beetje kleur komt nog van de vele regenpakken en paraplu's, die op weg naar school of werk geen overbodige luxe zijn.

Maar laten we niet te somber worden. Guur kan ook erg mooi zijn, vooral als de zon er even doorbreekt. Woensdag waren er verspreid over de dag verschillende prachtige regenbogen te zien. Vele Zuidlanders plaatsten ze vol bewondering op Twitter en Facebook.

Hieronder een kleine selectie:

 
 
 

Helaas kunnen we hier alleen foto's delen van bewoners die zij openbaar hebben geplaatst.
De foto bovenaan het bericht is van Marysa Dijkstra.

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws