De scholen zijn weer begonnen

De scholen zijn weer begonnen

Net als overal in het noorden, is ook op de scholen in De Zuidlanden de zomervakantie afgelopen en het nieuwe schooljaar weer begonnen. Wie zelf schoolgaande kinderen heeft of het spandoek van Veilig Verkeer Nederland heeft zien hangen kan hier deze week niet omheen.

Dit betekent dat er 's ochtends en 's middags weer verkeersdrukte rondom de scholen is. Ook zijn er rond die tijd veel kinderen in het verkeer die lopend of op de fiets naar school of naar huis gaan.

Om het zo veilig mogelijk te houden is het raadzaam om goed op de snelheid en elkaar te letten. Vooral deze eerste weken waarin het voor iedereen weer even wennen is. Kinderen zo veel mogelijk op de fiets naar school laten gaan in plaats van met de auto komt eveneens de veiligheid ten goede. Een verkeersveilige wijk maken we met elkaar!

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws