Wijkfeest Techum (aangepast)

Na een gezellig feest vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een fantastisch wijkfeest! We nodigen dan ook iedereen, jong en oud, uit om op zaterdag 3 september gezellig mee te doen met de activiteiten en om ’s avonds onder het genot van een drankje met elkaar te barbecueën.

Gezien de animo voor het sport en speel gedeelte is besloten om het programma aan te passen. De hele middag zal er een parcour beschikbaar zijn waar de kinderen (op vrijwillige basis) aan mee kunnen doen. Iedereen is welkom en er hangt ook een leuk prijsje aan vast!! Voor de volwassen is het sport en spel gedeelte vervallen. Er wordt wel het eea beschikbaar gesteld om de middag actief door te komen. Het aangepaste programma staat hieronder!

Aangepast programma
13.00 – 17.00 uur Vrijspelen voor de kinderen met de Vliegende sportbrigade + parcour om op vrijwillige basis aan mee te doen
16.15 – 17.00 uur Patat met snacks voor de kinderen
17.30 – 21.00 uur BBQ en muziek (kosten €15,- p.p. vanaf 13 jaar)
21.00 – 24.00 uur Gezellig naborrelen met muziek

Wild, Wild, West
Het thema van de dag: Wild, Wild, West! Kom verkleed en maak kans op een prijs voor het mooiste of origineelste kostuum.

Wanted: vrijwilligers
Het wijkfeest is een feest van de wijk, voor de wijk. Ook je steentje bijdragen? We kunnen je hulp gebruiken bij diverse activiteiten tijdens de dag zelf. Meld je aan als vrijwilliger via Gosse@wijkpaneldezuidlanden.nl.

Meld je aan!
Hey cowboys en –girls: mis dit niet en meld je nu aan als deelnemer en/of vrijwilliger voor het wijkfeest op zaterdag 3 september via het Aanmeldformulier wijkfeest 2011!

Howdy, tot zaterdag 3 september!

Het wijkfeest wordt mede mogelijk gemaakt door Makelaardij Hoekstra en Kwaliteitslagerij De Schrans

Open Podium stadsverwarming De Zuidlanden

Woensdag 29 januari (morgenavond) is er een vergadering van de gemeenteraad met als thema de stadsverwarming in De Zuidlanden (buurten Techum...

Afgelasting wijkbijeenkomst 15 januari a.s.

Toelichting wijkbijeenkomst en meer informatie over de activiteiten van het wijkpanel.

Meer nieuws