De Bleek ‘Under Construction’

Woensdag 6 juli heeft de werkgroep Openbare Voorzieningen overleg gehad met Gem de Zuidlanden. Onderwerp van gesprek: de inrichting van De Bleek.

Zoals jullie allemaal vast al hebben gezien is men al druk doende met “de Bleek”. Hier is extra drainage ingekomen, het veld is geëgaliseerd en de ondergrond is vermengd met witzand, zodat deze speelvriendelijker is. Ook is er opnieuw graszaad gestrooid. De rest is nu even aan Moeder Natuur die voor de nodige zonnestralen en wat regen moet zorgen, zodat het gras kan groeien. Zodra het gras begaanbaar is zullen hier de voetbaldoeltjes en de tuimelrekken wordt geplaatst.

Wegversperring Buorkerij
Ook is begonnen met het aanpassen van het terrein rond de brievenbus. Deze zal worden verplaatst en het wegdek van de Buorkerij wordt versmalt om de vaart uit het autoverkeer te halen. Ook wordt de ondergrond voor het te plaatsen speeltoestel aangepast. Hierdoor is de Buorkerij tussen maandag 18 juli en vrijdag 29 juli een aantal dagen geheel of gedeeltelijk afgesloten.

Speeltoestel
Helaas is het niet gelukt om het speeltoestel nog voor de bouwvak te laten plaatsen. Het toestel komt pas na de vakantie, maar dan zal er ook volop op gespeeld kunnen worden! De grote heg die om het speelhoekje komt, wordt net als de rest van de heggen rondom de Bleek in het plantseizoen geplaatst. Dat zal ergens eind september, begin oktober zijn.

Fijne zomervakantie allemaal!

Open Podium stadsverwarming De Zuidlanden

Woensdag 29 januari (morgenavond) is er een vergadering van de gemeenteraad met als thema de stadsverwarming in De Zuidlanden (buurten Techum...

Afgelasting wijkbijeenkomst 15 januari a.s.

Toelichting wijkbijeenkomst en meer informatie over de activiteiten van het wijkpanel.

Meer nieuws