Simmer yn de Zuidlanden

Wethouder Isabelle Diks opent deze vrijdag om 20.00 uur officieel het unieke festival Simmer yn De Zuidlanden. Het is het startsein van twee weekenden lang film, muziek en theater op het strand van ‘Techum aan Zee’. Vervolgens gaat meteen het dak er af met een optreden van De Kast met Three Ality!

Geniet na met een hapje en een drankje in één van de luie strandstoelen en kijk ondertussen de film (500) Days of Summer. Het Filmhuis in Leeuwarden heeft een viertal bijzondere arthouse films geselecteerd die op een supergroot scherm, met perfect geluid worden getoond en helemaal gratis!

Beide weekenden staan bol van muziek, theater en films maar ook met tal van andere activiteiten. Schrijft u zich in voor de Techum Loop op vrijdag 8 juli! Vanaf It Bynt start om 19.00 uur de jeugd loop en om 19.30 uur de volwassenen loop.
Of doe zaterdag 9 juli mee met lachyoga tussen 17.00 – 18.00 uur en 19.00 – 20.00 uur. Iedereen kan hier aan deelnemen!

En, uniek in Friesland; een demonstratie fierljeppen van professionele fierljeppers. Zondag 10 juli start de demonstratie om 11.00 uur. Hierna mag u, met behulp van officiële begeleiding van de Fierljep bond, zelf springen en proberen te winnen in onze fierljepwedstrijd. Geef u snel op, want er is voor dit onderdeel slechts een beperkt aantal deelnemers mogelijk! Maak kans op leuke prijzen!

Wilt u meer informatie over de nevenactiviteiten of wilt u zich inschrijven? Mail dan naar margret@regelpunt.com

Kortingsactie voor wijkbewoners

Bewoners van de wijk De Zuidlanden krijgen een korting van € 5 op het voorstellingsarrangement op zondag 3 of zondag 10 juli. Daarmee betalen zij €23,50 voor de voorstelling Fan de stêd en it libben én het diner na afloop.
Kaarten kunnen worden besteld op de site van Tryater. Wanneer u in het menu Foarstellingen op Fan de stêd en it libben klikt treft u het subkopje ‘Teatermenu’ aan. U kunt voor het bestellen van uw kaarten gebruik maken van de CJP-korting. Aan de kassa op de avond van de voorstelling hoeft geen CJP-pas vertoond te worden, Tryater controleert de postcodes.

Kijk voor meer informatie over het festival ook op: www.simmeryndezuidlanden.nl.

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws