Afscheid bestuurslid Richard Hoekstra

Een jaar na oprichting van het Wijkpanel stop ik als bestuurslid van Stichting Wijkpanel De Zuidlanden.

En dat is bijzonder vroeg, vind ik zelf. Echter, een aantal weken geleden deed zich binnen de Partij van de Arbeid, waarvan ik al een tijdje lid ben, voor mij de mogelijkheid voor om voorzitter te worden van het bestuur van de afdeling Leeuwarden. Voor iemand zoals ik, die interesse heeft in de (plaatselijke) politiek, een uitgelezen kans om iets meer te betekenen dan alleen passief lid te zijn. Ik heb mij dus kandidaat gesteld en ben op de ledenvergadering van 9 april 2011 door de leden van de PvdA Leeuwarden als voorzitter gekozen.

Voordat ik mij kandidaat stelde had ik met mijzelf en mijn gezin de afspraak gemaakt dat, mocht ik gekozen worden, ik zou stoppen met het Wijkpanel De Zuidlanden. Qua tijd zou het niet meer te combineren zijn. Aan die afspraak houd ik mij nu. Ik heb heel veel zin in het voorzitterschap van de PvdA Leeuwarden, maar vind het ook jammer dat ik nu al het Wijkpanelbestuur verlaat.

Ik ben blij en trots dat ik deel heb mogen uitmaken van de oprichting van de Stichting in het afgelopen jaar. Het was enorm leuk en boeiend om te doen. Het bestuur bestaat uit heel enthousiaste en gedreven mensen die samen met de andere wijkbewoners De Zuidlanden de wijk wil maken waarin iedereen graag en prettig thuiskomt. Daarbij kunnen ze echter nog wel een extra handje gebruiken. Dus, mocht u ook actief willen meewerken en –denken aan het opbouwen, inrichten, activiteiten organiseren en/of communiceren hierover, meldt u dan bij één van de bestuursleden!

En, ik kan het niet laten, wilt u meer weten over de PvdA Leeuwarden, de standpunten en de mensen erachter, kijk dan eens op www.leeuwarden.pvda.nl

Met Techumer groet,

Richard Hoekstra

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws