Matrixbord

U rijdt……km/u wordt sinds vorige week aangegeven op een matrixbord langs de Buorkerij. Het matrixbord geeft de snelheid aan van alle verkeersdeelnemers die het bord wijkinwaarts passeren.

Enkele bewoners konden hun nieuwsgierigheid na het plaatsen van het bord niet bedwingen en gingen vliegensvlug langs het matrixbord. Ondanks vele pogingen kwamen ze niet boven de (maximale) 30km/u hardlopend langs het bord.

Het spreekt voor zich dat het bedoeld is om de bestuurders van het gemotoriseerde vervoer te attenderen op de snelheid. Het matrixbord is een positief signaal om de snelheid in de wijk te reduceren en daarmee verkeersveiligheid te vergroten. In de toekomst zal de plek van het matrixbord worden geëvalueerd.

De Zuidlander maart 2022

Lees hier de wijkkrant editie maart 2022.

Vacatures Wijkpanel De Zuidlanden

Wil jij als vrijwilliger je bijdrage leveren aan onze buurtschappen vanuit het Wijkpanel De Zuidlanden?

Meer nieuws